Isolatiefolie

 

U bent opzoek naar een slimme, makkelijke maar vooral rendabele manier van isolatie ? Dan hoeft u niet verder te zoeken want dan is isolatiefolie de optie voor u.  Isolatiefolie zorgt naast een hoger wooncomfort ook voor een besparing op de energiekosten, minder last van schimmels en vocht.

Isolatiefolie is een zeer dunne folielaag welk bijvoorbeeld tegen de onderkant van de begane grond vloer wordt gemonteerd. Het is snel te plaatsen, geeft weinig rotzooi en is zeer rendabel. De warmte wordt namelijk  gereflecteerd door de folie en gaat daarom niet meer verloren in de kou van de kruipruimte. Naast deze voordelen heeft isolatie nog een groot voordeel en dat is de prijs. De investering is namelijk niet erg hoog, terwijl u er dus wel een grote besparing mee doet.

Isolatiefolie tegen de muren, het dak, de verschillende woonlagen van de  woning het kan allemaal. Deze isolatiefolie is namelijk op verschillende plaatsen te monteren waardoor u met één product eigenlijk de gehele woning kan laten isoleren. Niet alleen makkelijk voor u maar ook zeker voor de installateur!  Één bedrijf, één product en dat heeft een hoop voordelen zoals minder medewerkers over de vloer,  geen rommel, een snelle afhandeling en dat scheelt tijd.

Bij het isoleren van de woning met bijvoorbeeld isolatiefolie zorgt u niet alleen voor een besparing op de energiekosten maar draagt u ook bij aan een beter milieu. U woning stoot namelijk minder CO-2 uit en zorgt daarom voor minder vervuiling en verspilling van warmte.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning of wilt u een offerte aanvragen voor het plaatsen van isolatiefolie dan kunt u contact opnemen met de adviseurs van SCHOTGROEP Isolatie. De adviseurs komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en u een passende aanbieding te doen.